Volop werkplezier en energie
Ik heb mijn droombaan gevonden, dat gun ik jou ook!
Afspraak maken

Vind je kracht

Het is mijn missie dat jij je zelfvertrouwen en vitaliteit in je werk terug gaat vinden. Zonder vitaliteit geen loopbaan is één van mijn motto’s. Het liefst voorkom ik overspannenheid en burn-out. Ik inspireer je graag zodat je weer werkplezier beleeft en lekker in je vel zit.

Inventief en creatief

Persoonlijke coaching geeft mij ontzettend veel voldoening. Dat ontdekte ik tijdens mijn functies als coach, trainer en HRM-adviseur. Ik werkte de afgelopen jaren voor verschillende organisaties in de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Het liefst begeleid ik mensen die vastlopen in hun werk, werkloos dreigen te worden of in de WIA dreigen te raken. Samen toewerken naar een andere baan, voorkomen van overspannenheid of burn-out, of werken aan je re-integratie 1e en/of 2e spoor doe ik het liefst. Een aantal jaren geleden heb ik de stap genomen om zelfstandig coach te worden en startte mijn bedrijf Tjepkema coaching.

Kraak je vitaliteitscode

Ik ontwikkelde mijn eigen programma gebaseerd op mijn ervaring en bewezen methoden van gerenommeerde psychologen en coaches. Met Kraak je vitaliteitscode zetten we samen iets moois in beweging: de weg naar je ideale loopbaan en een zinvol leven.

Opleiding en ervaring

Een goede coach heeft intuïtie en een goede theoretische basis. Daarom blijf ik mij ontwikkelen en volgde ik de afgelopen jaren diverse opleidingen:

 • Hartcoherentie en Slanker met je Hartritme bij Kees Blase
 • Reading en Healing bij Volg je Hartspcialist
 • Post-HBO opleiding loopbaancoaching bij de Saxion Hogeschool
 • Systemisch werken bij Martijn Meima
 • Mental Coaching bij Sonnevelt Opleidingen
 • Voice Dialoque in groepen & speels coachen bij Berry Coldewee en Lex Mulder
 • Voice Dialoque bij Het Balkon
 • Oplossingsgericht coachen bij Impuls Organisatieadvies

Wat kan ik als coach voor jou betekenen?

Ik heb mijn ideale loopbaan gevonden. Dagelijks raak ik geïnspireerd door de enorme veranderingen die mijn klanten doormaken. Dit werkplezier geeft me veel energie, dat gun ik jou ook! Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Omdat ieder mens anders is, lever ik altijd maatwerk. Neem vrijblijvend contact op en vertel mij jouw persoonlijke vragen en uitdagingen. Bel me op 06 54 68 37 of stuur een mail naar marjon@tjepkemacoaching.nl. Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Je bent niet alleen een fijne coach maar ook een fijn persoon. Je hebt mij, in een voor mij moeilijke periode, fijne begeleiding gegeven. Af en toe kreeg ik een liefdevolle schop onder de kont als ik te negatief werd en gaf je mij weer vertrouwen. Ik heb weer werk gevonden wat bij mij past, volg een opleiding en ik ga mijn toekomst weer met vertrouwen tegemoet.

Monique

Wil je werken aan je vitaliteit?
Weer met energie en plezier naar je werk?
Een concreet plan van aanpak?

  Wil je werken aan je vitaliteit?
  Weer met energie en plezier naar je werk?
  Een concreet plan van aanpak?